Gondolom Ön is találkozott már az ellenfeleim szellemi műhelyéből kikerült "sajt sztorival".

2018. augusztus 11. 13:49 - Hegedűs Balmazújvárosért

Gondolom Ön is találkozott már az ellenfeleim szellemi műhelyéből kikerült "sajt sztorival".
Megtettük a szükséges jogi lépéseket, bíróság elé vittük az ügyet. Természetesen azt az ellenfeleim is tudják, hogy ebből csak a választások után születik majd ítélet. Gondolom nem véletlen az időzítés sem. Hozzáteszem, hogy a cikkben említett Fülep Zsolttal, személyesen még csak nem is találkoztam. Az évek során több tucat spontán hatósági ellenőrzés során sem találtak soha szabálytalanságot, köztük a NÉBIH (valamikori ÁNTSZ) ellenőrei sem.

Nem tudom, hogy tudják-e Önök, hogy a Pesti Srácok nevű kormányzati információs egység az utóbbi időkben 11 elvesztett sajtópert tudhat maga mögött, jogerős elmarasztaló bírósági ítéletekkel? Aki ennek a lejárató cikknek a tartalmát elhiszi az kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Sajnos a rágalom-kampány nem állt meg az internetes megjelenésnél. Pénteken kora este még egy utolsó hajrával elárasztottak az Újvárosiak postaládáját egy nyomtatott szórólappal is. Sajnálatos tény, hogy a szórólapozásban Újvárosi lakosok vettek részt. Erről több fotót is kaptunk. Az esetet több szemtanú is megerősíti.

Az egyik ilyen kapott fotón az egyik Civil díj birtokosa is szerepel. Szomorúan vettük tudomásul, hogy ebben a mocskolódó tevékenységben Ő is részt vett. Büszkék voltunk az eddigi tevékenységére és többekkel együtt örültünk annak, hogy a fent említett díjat megkapta. A bírósági ítélet minden aktív résztvevőre vonatkozni fog.

Köszönöm azoknak a Balmazújvárosi lakosoknak akik eljutatják hozzánk ezeket az információkat, akik kiállnak az igazságosság és az alapvető emberi értékek mellett, akik nem tűrik a megfélemlítést és a mocskolódást. Ezek az emberek erősítenek meg engem abban, hogy érdemes értük, Önökért Balmazújvárosiakért tenni.

 

Tegyünk a megfélemlítés és a rágalmazás ellen!

Továbbra is sokat segíthet a Facebook oldalunk népszerűsítésével, megosztásával, kedvelésével és kommenteléssel. Vasárnap kérem mindenki vigye el ismerőseit is szavazni, hívják fel egymást és emlékeztessenek minden támogatónkat a részvétel fontosságára!
Köszönöm a segítségüket és a támogatásukat! Bízzon bennem, mint ahogy én is bízom Önben, szavazzon rám!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr6414175063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása