Ki az a Hegedűs Péter?

2018. június 23. 07:37 - Hegedűs Balmazújvárosért

peti_ok4.jpgTisztelt Balmazújvárosiak!

Hegedűs Péter vagyok, 55 éves vállalkozó, és öt gyermekes családapa.

Balmazújvárosi vagyok, itt is születtem. A feleségemmel és három gyermekünkkel boldog családi életet élünk. 18 évig hivatásos katona voltam, azóta egyéni vállalkozóként dolgozom. Katonai hivatásom során megtanultam tisztelni az emberi erőt az összefogás értékét és a rendet.

2014-ben érett meg bennem az elhatározás,hogy tevékenyen hozzájáruljak szülővárosom, lakóhelyem lakosságközpontú alakításához. Így lettem a Célbakísér Civil Szövetség független képviselőjeként Balmazújváros képviselő testületének tagja.

Bizonyos vagyok abban, hogy a velem együttműködő szakmai stábbal és az önkormányzat jelenlegi elhivatott dolgozóival, megbízhatóbb működést és biztonságosabb életkörülményeket teremthetünk a város minden lakója számára.

Mindezt négy fő irányvonal mentén valósítom meg:

  1. A gyermekeink harmonikus nevelését, tudatos fejlesztését és jövőjének megalapozását eredményesen és emberségesen működő intézményekkel, kollektívával megvalósítani.
  2. Szüleink aranykorának méltóságát és nyugalmát, kiszámítható szakmai és intézményi háttérrel biztosítani.
  1. A város hatékony működését (munkahelyteremtéssel, közlekedés fejlesztéssel, hivatalok, óvodák, intézmények rugalmas működtetésével) a dolgozók és a lakosság érdekeihez igazítani.
  1. A kollektív felelősségvállalásban és együttműködésben támogatást nyújtani és ezzel a „ jó balmazújvárosinak lenni”, „szeretek itt élni” életérzést minden lakosban elmélyíteni.

Azt vallom, hogy minden balmazújvárosi lakosnak:

  • Joga van ahhoz, hogy a választott testület és polgármester munkájába belelásson, számon kérhesse az ígéretek megvalósítását, a jogszerű működést.
  • Joga van a rendszeres és objektív tájékoztatáshoz.
  • Joga van ahhoz, hogy az életét érintő kérdéseket tegyen fel a választott vezetőknek, és azokról korrekt tájékoztatást kapjon.
  • Joga van bizalmat adni és – ha azzal a választott vezetők visszaélnek – joga van megvonni is azt.

Mindezek érdekében

  • Olyan szakértő városvezetést működtetünk, mely átlátható, tiszta és számon kérhető.
  • Munkatársaimmal együtt törekszünk az eredményes párbeszédre és megegyezésre a politikai pártokkal, a lakosok érdekei szerint.
  • Helyzetfelmérésekre épülő, megvalósítható fejlesztési terveket készítünk és azok kivitelezését átláthatóan hajtjuk végre, a város vagyonának ésszerű és biztonságos kezelése mellett.
  • Rendszeres, tényszerű és nyílt tájékoztatást biztosítunk a lakosoknak.

Célom az, hogy gazdasági fejlesztésekkel, valamint a társadalmi egyeztetések és összefogások mentén még élhetőbb és vonzóbb Balmazújvárost építsünk.

Tisztelettel:

Hegedűs Péter
Balmazújváros polgármestere

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr2414066049
süti beállítások módosítása