VASÁRNAP ÚJRA A PIACON

2018. július 30. 18:15 - Hegedűs Balmazújvárosért

Vasárnap hajnalban, öt órakor a szokott időpontban ismét kint voltam a piacon.
Fontos hozadéka volt ennek a napnak az is, hogy még több árussal tudtam beszélgetni.
A mostani piacrendet az árusok nagyon jónak találják, mindössze az eladó és vásárló tér komfortosítása a járófelületek megújítása és egy egységes de nem csarnok jellegű tetőre van szükségük. Egyértelműen kirajzolódott az, hogy abban az esetben ha az árusok gépjárműveit a piac területéről kitiltjuk, veszélyeztetjük a piac fennmaradását.
Meglepően nagy számban kerestek fel a nyugdíjasok azzal hogy látják bennem a nyugdíjasok iránti szimpátiát és tenni akarást és biztosítottak a támogatásukról.
A vasárnapi piacon kint volt a munkáspárt jelöltje, aki a kollegámmal közölte, hogy Ő szívesen részt venne a polgármester jelöltek vitáján.
Dacolva a napszúrás veszélyével is, jó hangulatban telt a vasárnapi piacozásom. Köszönöm a megkereséseket, a biztatást és a támogatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr8014151561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása