KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

2018. július 24. 06:59 - Hegedűs Balmazújvárosért

fejlec-level2.jpg

Az előző levelemben a motivációmról és azokról a körülményekről írtam, amivel a mindennapok során Ön is szembesül.

Most szeretném a várossal és a fennálló helyzettel kapcsolatos gondolataimat is megosztani Önnel.

A 2018 augusztus 12-i időközi polgármester választáson valóban függetlenként indulok. Nem vagyok egyik pártnak sem elkötelezett, vagy függetlennek álcázott párt-jelöltje. Az ellenzéki pártok, miután megismerték az elképzeléseimet - a munkáspárt kivételével - úgy döntöttek, hogy nem indítanak velem szemben jelöltet.
Ez biztató volt számomra.
Nagy örömömre a felkészülésem során számtalan önzetlen segítséget kaptam. Köszönöm annak a kb. húsz fős szakmai csapatnak, (marketing és pr szakemberek, gazdasági és vidékfejlesztési szakemberek, jogi tanácsadók, kommunikációs szakemberek, polgármesterek, civilek stb.) akik díjmentesen támogatták a felkészülést. Segítségükkel egy megvalósítható városvezetési tervet is összeállítottunk. (Nézze meg a www.hegedusbalmazujvarosert.hu oldalon)
A felkészülés ideje alatt minden lehetőséget megragadtam arra, hogy az újvárosi lakosokkal beszélgessek, kérdéseiket, véleményüket megismerjem.

A találkozások során a lakosok a következő aggályaikat osztották meg velem:

Többen kérdezték, hogy mi lesz, ha a város országgyűlési képviselője nem fogja segíteni, sőt meg is nehezíti a munkámat?
Az országgyűlési képviselő feladata, hogy városunkat, térségünket képviselje az országgyűlésben. Nem tehetjük ki a lakosokat politikai csatározásnak. Ezért megteszek mindent, hogy a város érdekében megtaláljuk a közös hangot és hatékony szakmai alapú városvezetés valósuljon meg.
Mások azt kérdezték, hogy mi lesz az önkormányzati dolgozókkal?
Megnyugtatok mindenkit, nem kívánok tisztogatást végezni. A város érdeke az, hogy folyamatos szakmai ügyintézés folytatódjon. Ezért számítok azokra a hivatali dolgozókra, akik elfogadják az elképzeléseimet és hajlandóak együttműködni, együtt dolgozni velem.
Voltak, akik attól tartottak, hogy a családomon keresztül fognak támadni.
A támadás stílusa mindig a támadót minősíti. Ha a támadásban messzire megy az illető, akkor esélyesnek tart, és ez egyfajta elismerés. Amire válaszolni kell, arra nyíltan reagálni fogok.

Kis hazánkban a legtöbb embernek már elege van a politikai mocskolódásból.
Én is ezt az elvet vallom.

Kiemelt feladatok:

  • Mint azt már a korábbi levelemben is említettem, az óvodai helyzet megnyugtató rendezése az egyik legsürgősebb feladat.
  • Huszonhárom éve dolgozok vállalkozóként. Balmazújváros számára a vállalkozások bevételt, a lakosság számára munkát, megélhetést jelentenek. Egy jól működő városban a helyi vállalkozások támogatása és elismerése kiemelt feladat.
  • Több színes, minden korosztály számára minőségi szórakozást jelentő hétvégi kulturális programot szeretnék, amiben több szerepet kell hogy kapjanak városunk büszkeségei, helyi előadóink.
  • Országosan is ismert és elismert, kiváló emberek hagyatéka, kortárs művészek és fiatal tehetségek otthona ez a város. Fontos feladat ezek támogatása.
  • Városunk népszerűsítésére különösen nagy hangsúlyt helyezek. Az ehhez a feladathoz kapcsolódó jelenlegi felületek korszerűtlenek és hatástalanok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a város botrányosan alacsony vendégéjszakáinak száma. Külön programcsomagot állítunk össze úgy, hogy a helyi panziók, éttermek, szálloda, és a termálfürdő is nagyobb kihasználtságot élvezzen.
A tudatos és hatékony fejlesztés csak jól szervezett, biztonságos és humánus hivatali apparátussal valósítható meg. Korrekt, jogszerű működést, tartós rendet és emberi légkört hozunk létre. Egy olyan rendszert, amely elismeri és jutalmazza a kiváló munkát. Ennek az elképzelésnek a megvalósíthatóságáról már elkezdtük az egyeztetéseket.
Tudom, hogy most ez a kérdés jár az Ön fejében: megvalósíthatóak-e a fenti ígéretek? Bevallom, az Ön helyében én is így éreznék.

BÍZZON BENNEM! Én és a csapatom készen állunk a feladatra.

Támogasson szavazatával az augusztus 12-i választáson!
A következő levelemben a várost érintő kérdésekkel, és tényekkel fogok foglalkozni.
Tisztelettel:
Hegedűs Péter
Balmazújváros független polgármester jelöltje
Véleménye, gondolatai fontosak nekem. Ha úgy érzi, hogy a várost érintő feladatok megoldásában segítséget tud nyújtani, jöjjön el a lakossági utcafórumra vagy kérjen személyes időpontot e-mailben. (email: hegedus.peter.b@gmail.com)
A lakossági utcafórumok időpontjai és helyszínei:
2018. Július 23. (hétfő)
17:00-18:00 Szigetkert Akác közi bolt
18:30-19:30 Bánlak 6-os kocsma környéke
2018. Július 26. (csütörtök)
17:00-18:00 Németfalu templom
18:30-19:30 Központ lakótelep közepe
2018. Augusztus 02. (csütörtök)
17:00-18:00 Daru sarki bolt
18:30-19:30 Újtelep óvoda
2018. Augusztus 07. (kedd)
18:00-19:00 Kiskút újsor közepe
A részletes programomat elolvashatják a www.hegedusbalmazujvarosert.hu weboldalon
Gondolataimat a hegeduspeter.blog.hu oldalon teszem közzé.
Facebook oldalamon napi friss információkkal szolgálok. www.facebook.com/hegedusbalmazujvarosert
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr414131543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása