Ismét a piacon

2018. július 23. 16:29 - Hegedűs Balmazújvárosért

Tegnap ismét kimentünk a piacra reggel 5-kor.

Láthattuk, hogy valóban ráfér a felújítás, ugyanakkor a kereskedők óva intettek attól, hogy a piac arculatát megváltoztassuk. Ilyen, hagyományos szerkezetű piac már nincs a környéken és ez meglátszik az idelátogatók összetételén is, hiszen sokan járnak ide környező településekről.

Arra kell törekednünk, hogy a kereskedők, árusok, termelők továbbra is szívesen jöjjenek ide, hiszen ha sok az áru, több lesz a vásárló is. Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy nélkülük a piac korszerűsítésének tervezését nem lehet elvégezni.

A lakosok közül sokan megálltak, kérdeztek az elképzeléseinkről, de volt szó a böszörményi híd súlykorlátozásáról, az esélyek latolgatásáról is. Mindenkinek köszönöm a kérdéseket, információkat és a biztató szavakat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr3014129881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása