FELÚJÍTJUK EGY BALMAZÚJVÁROSI CSALÁD HÁZÁT!

2018. július 21. 06:50 - Hegedűs Balmazújvárosért

FELÚJÍTJUK EGY BALMAZÚJVÁROSI CSALÁD HÁZÁT!

A történet alapja - sajnos - egyszerű, banális, és teljesen hétköznapi. Sok olyan család van amelynek tagjai önhibájukon kívül, emberhez méltatlan körülmények között él, többek között városunkban, Balmazújvároson is.

A program ötletgazdája Juhász Zoltán - Shepherd. Felhívásához, egy maroknyi, a városáért, az itt lakókért tenni akaró balmazújvárosi barátommal csatlakoztunk. Így egy nehéz sorsú újvárosi család, az országos kezdeményezésben az elsők között kaphat lehetőséget arra, hogy háza valóban lakhatóvá váljon. De melyik családon segítsünk? Úgy véljük önző dolog lenne önkényesen kiválasztani valakit. Az sem lenne szerencsés, ha valaki saját magát jelölné.

ANNAK KELL SEGÍTENI, AKIT A KÖRNYEZETE ERRE MÉLTÓNAK TALÁL.

Az Önök ajánlásait tartjuk a legfontosabbnak! Emellett Balmazújváros szociális, és más karitatív szakértőivel,munkatársaival folytatunk egyeztetéseket. Reményeim szerint a kiválasztott családnak már néhány héten belül segíthetünk. A szakmai és egyéb előkészületek már megkezdődtek. Kérünk minden tenni akaró lakost, hogy segítse ezt a nemes célt munkájával, idejével, és anyagi támogatásával is. Várjuk helyi vállalkozók, illetve kétkezi munkások segítségét is.

Az anyagi támogatásokat a következő számlaszámra várjuk:
OTP 11773384-02542418

Ezen az űrlapon jelentkezhet segítőnek:
https://goo.gl/forms/JCvvbdmBa8htI9yh1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr8814126325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása