KI AZ A HEGEDŰS PÉTER

2018. június 23. 08:00 - Hegedűs Balmazújvárosért

peti_ok4.jpgTisztelt Balmazújvárosiak!

 

Hegedűs Péter vagyok, 55 éves vállalkozó, és öt gyermekes családapa. Balmazújvároson élek a születésem óta. A feleségemmel és három gyermekünkkel boldog családi életet élünk. 18 évig hivatásos katona voltam, azóta egyéni vállalkozóként dolgozom. Katonai hivatásom során megtanultam tisztelni az emberi erő és összefogás értékét és a rendet. 2014-ben érett meg bennem az a szándék, hogy tevékenyen hozzájáruljak szülővárosom, lakóhelyem lakosságközpontú alakításához. Így lettem a Célbakísér Civil Szövetség független képviselőjeként Balmazújváros képviselő testületének tagja.

Sokak biztatására és annak érdekében, hogy még többet tehessek Balmazújvárosért, úgy döntöttem, hogy indulok a 2018. augusztus 12-i időszaki polgármesteri választáson. Bizonyos vagyok abban, hogy a velem együttműködő szakmai stábbal és az önkormányzat jelenlegi elhivatott dolgozóival, megbízhatóbb működést és biztonságosabb életkörülményeket teremthetünk a város minden lakója számára.

 

Mindezt négy fő irányvonal mentén valósítom meg:

  1. A gyermekeink harmonikus nevelését, tudatos fejlesztését és jövőjének megalapozását eredményesen és emberségesen működő intézményekkel, kollektívákkal megvalósítani.
  1. Szüleink aranykorának méltóságát és nyugalmát, kiszámítható szakmai és intézményi háttérrel biztosítani.
  1. A város hatékony működését (munkahelyteremtéssel, közlekedés fejlesztéssel, hivatalok, óvodák, intézmények rugalmas működtetésével) a dolgozók és a lakosság érdekeihez igazítani.
  1. A kollektív felelősségvállalásban és együttműködésben támogatást nyújtani és ezzel a „ jó balmazújvárosinak lenni”, „szeretek itt élni” életérzést minden lakosban elmélyíteni.

 

Azt vallom, hogy minden balmazújvárosi lakosnak:

  • Joga van ahhoz, hogy a lakosság által választott testület és polgármester munkájába belelásson, számon kérhesse az ígéretek megvalósítását, a jogszerű működést.
  • Joga van a rendszeresés objektív tájékoztatáshoz.
  • Joga van ahhoz, hogy az életét érintő kérdéseket tegyen fel a választott vezetőknek, és azokra korrekt tájékoztatást kapjon.
  • Joga van bizalmat adni és ha azzal a választott vezetők visszaélnek, joga van megvonni azt.

 

Mindezek érdekében

  • Átlátható, tiszta, számon kérhető és szakértő városvezetést működtetünk.
  • Rendszeres párbeszédet folytatunk a lakosokkal.
  • Munkatársaimmal együtt a politikai pártokkal a lakosok érdekei szerinti eredményes párbeszédre és megegyezésre törekszünk.
  • Helyzetfelmérésekre épülő, megvalósítható fejlesztési terveket készítünk és azok kivitelezését átláthatóan hajtjuk végre, a város vagyonának ésszerű és biztonságos kezelése mellett.
  • Rendszeres tényszerű és nyílt tájékoztatást fogunk biztosítani a lakosság számára.

A társadalmi egyeztetések mentén megvalósuló gazdasági fejlesztésekkel még élhetőbb és vonzóbb Balmazújvárost építünk.

Hiszek abban, hogy megérdemeljük és összefogással képesek leszünk elérni ezeket a változásokat. Ön is sokat tehet mindezek érdekében, ha választópolgárként az augusztus 12-i időközi polgármesteri választáson szavazatával támogat.

Adjon esélyt a jövőjének!

Tisztelettel:
Hegedűs Péter

Balmazújváros független polgármester jelöltje

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr3514034428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása