Kedves Választópolgárok!

2018. augusztus 11. 15:55 - Hegedűs Balmazújvárosért

Amikor úgy döntettem, hogy indulok a polgármester választáson, a stábommal együtt meghatároztuk a kampányolásunk stílusát is. Ez alapján ahhoz, hogy az emberek megismerjenek engem, a szakmai csapatomat és a programomat, csak humánus és jogszerű módszereket használtunk. Közvetlen beszélgetések a lakossággal (pl. piacon), szórólapok, kampányprogram bemutatása, élőadások, utcafórumok során soha nem mocskoltuk a másik három jelöltek, csak arra használtam a kampányidőszakot, amire való, hogy a lakosság megismerjen és tudja, hogy mire szavaz.

Nem hiszünk az erőszakban és nem szeretnénk a balmazújvárosi lakosokat, családokat megosztani, gyűlölködésbe taszítani. Erősebbé, tudatosabbá szeretnénk tenni Balmazújvárost. Örülök, hogy a négy jelöltből három ezt az utat járja. A negyedik jelölt azonban nem riad vissza semmitől. (Az alábbiak nem vádaskodások, hanem bizonyított tények.)

• Nagy Tamás a kampányidőszak előtt kezdte meg a kampányolást, 
• a csekkel együtt lettek kipostázva a szórólapjai , a város pénzén fürdőjegyekkel próbálta a lakosokat megvesztegetni
• A BMW-s beruházás sajtótájékoztatójának lehetőségéből kizárták a másik 3 jelöltet és azt állították, hogy azok zárkóznak el a beruházástól. (Mindezt a szokásos Fidesz módszerrel kommunikálták az országgyűlési képviselők, lenézően a szemünkbe mosolyogtak, amikor ezt a hamis állítást közölték.)
• Zöldségekkel, száraz tésztával, lejárt szavatosságú termékekkel próbálta megvásárolni az újvárosiak szavazatát.
• A város intézményeiben, rendezvényein jelenik meg (jogtalanul), és ha nem is mond kampánybeszédet, de megfélemlítő hatalmat jelenít meg.
• A Balmaz Tv csak a Nagy Tamást erősítő, vagy engem lejárató műsorokat adott le.
• Nagy Tamás nem jelenik meg fórumokon, nem ereszkedik le a lakossághoz, (Tiba István mögé) megbújik és lejárató, aljas hazugságokkal vádolnak engem. Tamásnak jogszerű, humánus kommunikációja nincs a lakosság felé. 
• A legutóbbi hazugság, mocskolódás az, hogy lopott sajtot vásároltam fel. Viszont Tamásnak véletlenül volt ideje ezt kimásolni, sokszorosítani és szórólapként szórni a lakosságnak. Azt gondolta, hogy erre már nem tudok reagálni, tévedett.

Nagy Tamás, a Fidesz és Tiba István országgyűlési képviselő jelöltje. Semmi energiát nem fektetett abba, hogy Önök elé egy kampányprogrammal kiálljon, hogy az Önök kérdéseire válaszoljon. Minden idejét támadásra, koholmányok gyártására és reklámozására, gyűlöletkeltése fordította. Megmutatta Önöknek, hogy mennyire korrekt, mennyire tiszteli vetélytársait és az újvárosi lakosokat. Ne áltassuk magunkat. Ki hogyan kampányol olyan ember, és olyan vezető is lesz. Nekem elegem van ebből, nem akarok olyan városban élni ahol „fortélyos félelem igazgat”. Nem akarok félni, nem akarok gyűlölködni. Olyan várost szeretnék, ahol a lakosokkal együtt dolgozunk egy jobb, élhetőbb Balmazújvárosért. Hiszek abban, hogy a humánum és a jogszerűség, és az összefogás nagyobb hatalom az erőszaknál. Hiszek abban, hogy a balmazújvárosi lakosok nem akarnak már gyűlölködésben és rettegésben élni.

Hiszek abban, hogy bátrak leszünk és elmegyünk szavazni. 
Hiszek abban, hogy győzni fogunk!

 

Hegedűs Péter vagyok és nem félek.
Indulok a választáson és a saját értékrendem alapján szavazok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegeduspeter.blog.hu/api/trackback/id/tr914175077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása